www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Definitief einde Comedytheater in de Nes

Frans Ruhl heeft de bodemprocedure tegen de sluiting van Comedytheater in de Nes verloren. Eerder verloor hij al het hoger beroep van het kort geding dat de eigenaresse van het pand tegen hem had aangespannen.

In zijn tweet verwijst Ruhl naar de rol die D66 naar zijn mening heeft gespeeld. Waar ze zich eerder hebben uitgesproken voor het behoud van De Nes als theaterstraat, zouden ze nu toch voor een horeca-bestemming hebben gekozen. Een lezing die D66 overigens weersprak:
Bij de les op de Nes, 20 sept 2014
De Nes is de cultuurstraat van Amsterdam, 10 jan 2015

Eerdere berichtgeving is hier te vinden:
Comedytheater

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.