nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Daniel Sloss komt naar Nederland en België

De Schotse comedian Daniel Sloss komt in het najaar naar Nederland en België voor enkele optredens. Sloss was de jongste comedian die op West End in Londen een solo seizoen mocht spelen. Ook maakte hij zijn opwachting in enkele Amerikaanse tv-shows, waaronder The Late Night Show with Craig Ferguson en Conan.

Sloss doet 3 shows in België: The Black Sheep in Brussel op 27 oktober, ARCA Theater in Antwerpen op 28 oktober en Zuiderpershuis in Antwerpen op 29 oktober. En op 1 november staat hij bij Toomler in Amsterdam.
kaarten België
kaarten Nederland

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...