www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jörgen Raymann, Drs P, Wart Kamps

Jörgen Raymann mobiliseert hulp voor de verwoestingen als gevolg van wervelwinden deze week in Suriname. Hij was geschokt door de verwoestingen van zijn oude school en kerk te Zorg & Hoop. Hij schiet de inwoners daarom te hulp.
meer info

De Partij van de Ouderen in de Amsterdamse gemeenteraad wil als eerbetoon aan de onlangs overleden Drs P, Heinz Polzer, een straatnaam naar hem vernoemen. Raadslid Wil van Soest gaat het stadsbestuur vragen om in overleg met zijn familie en naasten te komen tot een Drs. P-straat, als een blijvende herinnering.

Cabaretier Wart Kamps gaat de hoofdrol spelen in het toneelstuk De Therapiegeneratie. De tragikomedie vertelt over zes ambitieuze en populaire jongelingen die samenkomen in een praatgroep. Ze lijden allemaal aan een stoornis die wordt veroorzaakt door hun streven naar succes. De voorstelling is van 16 tot en met 20 september te zien in het Compagnietheater in Amsterdam.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.