nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Selecties Cameretten in september

In september starten de selecties voor de vijftigste editie van het Cameretten festival. In totaal doen 21 hoopvollen mee voor een plek in de halve finale.

De deelnemers aan de selecties zijn: Annemieke van der Linde, Tirza & Brechtje, Lekker Normaal, Jasper Smit, Maus Koster, Janneke Jager, Anke & Hanne, Tom Montfrooy, Maarten Willemse, Blauwgras Theater, Mijnheer de Bruin en van der Ven, Evelien van den Bergh, Erik van Welzen, Harm Goslink Kuiper, Wouter Monden, Marten, Judika Lessmann, Kots, Anne Neuteboom, Fabian Franciscus en Arbi el Ayachi.

De selecties vinden plaats in Theater Zuidplein en Theater Walhalla in Rotterdam. De presentatie van deze avonden is in handen van Fuad Hassen (finalist 2013), Dian Liesker (persoonlijkheidsprijs 2010) en Emiel van der Logt (finalist 2014).
speellijst Cameretten selecties

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.