nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw tv-programma Jörgen Raymann met jonge cabaretiers

Jörgen Raymann is vanaf 30 oktober terug met een nieuwe show op vrijdagavond. De werktitel is ‘Jörgen Raymann en de Nieuwe Nederlandse Compagnie”. Het programma biedt een hilarische kijk op Nederland. Daarbij wordt Raymann bijgestaan door een groep talentvolle cabaretiers, met Soundos El Ahmadi, Pieter Derks, Nabil Aoulad Ayad en Rayen Panday.

“Er wordt geoordeeld, zeer zeker, maar nooit veroordeeld. In een tijd van verharding en verzuiling geloven wij in de helende werking van humor en zelfspot! Met interviews, met gasten die er toe doen, sketches, quizjes en indien nodig pantomime!”

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.