nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kevin Hart in Ziggo Dome en de Lotto Arena

Kevin Hart, de kleine grote man van de Amerikaanse comedyscene komt met zijn ‘What Now?’-tour naar Nederland en Vlaanderen. Op 30 januari 2016 staat hij in de Ziggo Dome in Amsterdam en op 31 januari in de Lotto Arena van Antwerpen.

De kaartverkoop begint op 4 september, om 10.00 uur.
meer info en kaarten Nederland (link gecorrigeerd)
meer info en kaarten Vlaanderen


Drie jaar geleden stond hij time twee keer in een uitverkochte Heineken Music Hall met zijn show ‘Let Me Explain’. Sindsdien speelde hij in films als ‘Grudge Match’ (met Robert DeNiro en Sylvester Stallone), ‘About Last Night’, ‘The Wedding Ringer’, ‘Ride Along’ (met Ice Cube) en ‘Get Hard’ (met Will Ferrell). En was hij host van de Justin Bieber Roast op Comedy Central.

“Ooit een schoenverkoper, nu dé rockster uit het comedycircuit. Hart is er helemaal klaar voor om zijn vaak persoonlijke en steeds hilarische on-point humor te showen in zijn nieuwste “What Now” tour.

+20 millioen volgers op Facebook, Instagram of Twitter. Comedian. Acteur. Producer. Host van o.a. Comedy Central’s Justin Bieber Roast en cameospecialist in menig hiphop videoclip.

Los van podium of set: Kevin Hart steelt altijd de show. In zijn vorige comedyshows zocht hij een antwoord op vragen over zijn hoogte (Grown Little Man), zijn kinderen, huwelijk en scheiding (Laugh at My Pain). He explained it all.

Nu blijft echter dé hamvraag nog over: “What Now?”. Volgens dit huidige comedy-icoon is het antwoord “To Be Continued”. Mis zijn doortocht in de Antwerpse Lotto Arena dan ook zeker niet!”

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon