www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw try-out podium in Haarlem

Morgen vindt de eerste editie plaats van het ‘Haarlem Try-Out Podium’. Elke eerste donderdag van de maand brengen Anke Laterveer en Wouter Monden in samenwerking met Circus Hakim try-outs van drie professionele cabaretiers, kleinkunstenaars of comedians.

Donderdag 3 september spelen Jasper van Kuijk (winnaar Cameretten 2010, op 4 oktober is zijn vorige show te zien op NPO3), Pepijn Schoneveld en het duo Roovers en Van Leeuwen (winnaars Griffioen Zuidplein Cabaret Festival).

Elke speler speelt 30 minuten uit hun programma. Kaarten zijn 10 euro en verkrijgbaar via:
www.comedyticket.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.