nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Greg Proops in Toomler

De Amerikaanse comedian Greg Proops is in het land. Vandaag presenteert en signeert hij zijn nieuwe boek ‘The Smartest Book in the World’ in het American Book Center in Amsterdam. En zondag neemt hij zijn podcast ‘The Smartest Man in the World’ op in comedyclub Toomler.

“Greg will record the podcast live with the usual mix of drinking, so-called jokes, singing, poor dancing and boring preachy parts. Then meet and touch all you kittens and gratefully sign copies of the book which will conveniently be on sale. Everyone wins and then we go for Chinese food. Sexy people only.”
Amerikcan Book Center
Toomler

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.