www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Dit Was Het Nieuws

dwhn-2015

Vanavond start het nieuwe seizoen van Dit Was Het Nieuws. Nieuwkomers Martijn Koning en Daniël Arends schuiven aan bij de terugkerende presentator Harm Edens. Te gast zijn Kim Feenstra en Jesse Klaver. RTL4, 22.19 uur.

Komend jaar is het twintig jaar geleden dat het eerste seizoen werd uitgezonden. De VARAgids heeft daarom een terugblik op de start én een kijkje in de keuken, met presentator Harm Edens, eindredacteur Eric van Sauers en tekstredactiechef Cindy Pieterse.
Dit Was Iets Nieuws, 1 sept 2015

Het Parool sprak met de nieuwe teamcaptains Martijn Koning en Daniël Arends.
3 sept 2015 (blendle)

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.