www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedyhuis organiseert Wintercourse 2016

Nadat eerder werd aangekondigd dat het Comedyhuis in Utrecht een Summercourse zou organiseren, werd nu ook bekend gemaakt dat er een Wintercourse zal gegeven worden van 7 t.e.m. 10 januari 2016. Hierin leren de cursisten alle kneepjes van het vak en wordt er gewerkt aan een eigen comedy set van 5 à 8 minuten. Deze zal dan worden opgevoerd voor een live publiek op 13 januari tijdens de eindshow in de Kargadoor in Utrecht. Deze cursus is voor beginnende en gemiddeld ervaren comedians.
Wintercourse Comedyhuis

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...