www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Partizanen wint Neerlands Hoop

De Partizanen

VSCD CabaretprijzenDe Partizanen, bestaande uit Merijn Scholten en Thomas Gast, heeft de Neerlands Hoop gewonnen, de VSCD Cabaretprijs voor de cabaretier met een opvallend programma of een cabaretier die een opvallende ontwikkeling heeft doorgemaakt. De prijs werd zojuist uitgereikt in Cafe Schiller in Amsterdam.

Naast De Partizanen was ook Henry van Loon genomineerd.

VSCD cabaretjury

De Partizanen – De Partizanen
In één klap is het Nederlands cabaret een smakelijk sketchduo rijker: na hun overwinning op het Leids Cabaret Festival in 2013 werkten Merijn Scholten en Thomas Gast hard aan hun speltechniek en dat is allemaal goed terug te zien in de flitsende debuutvoorstelling De Partizanen, waarin ze tonen dat ze uitstekend op elkaar zijn ingespeeld en elkaar de ruimte gunnen om te excelleren. Snel, zeer geestig en met een hippe vormgeving schieten ze van scène naar scène, waarbij de uitspattingen van hun verwende generatiegenoten een terugkerend thema zijn.

foto: Robin de Puy

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.