nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ierse comedian Tommy Tiernan naar Meervaart

Op dinsdag 15 december speelt de Ierse comedian Tommy Tiernan zijn nieuwe show ‘Out of the Whirlwind’ op het podium van Meervaart in Amsterdam. De kaartverkoop hiervoor start vrijdag 11 september om 10:00 uur.

“Tommy Tiernan is een bijzondere comedian. Hij is zo’n begaafde performer dat hij zich op paden begeeft waar collega’s zich niet durven te begeven. Tiernan daagt het publiek uit met hilarische verhalen en grappen die met veel energie in een hoog tempo worden gebracht. ‘Out Of The Whirlwind’ is een wervelwind van gedachtes en observaties over situaties die iedereen meemaakt. Zijn unieke kijk op alledaagse situaties is soms diepgaand en donker, maar soms ook heel luchtig en simpel. Tiernan brengt het allemaal met veel charme en flair.”

Meer info en kaarten:
www.mojo.nl

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.