nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Bas Hoeflaak, Hella de Jonge, Herman van Veen

Bas Hoeflaak speelt samen met Yannick van de Velde en Martijn Lakemeier de hoofdrol in de nieuwe Nederlandse speelfilm Adios Amigos. In de film gaan drie lichamelijk beperkte vrienden op vakantie naar Salou, want ze hebben gehoord dat daar alle vrouwen met je naar bed willen. De vrouwelijke hoofdrol is voor Margot Ros (Toren C). Adios Amigos is een remake van de Belgische film Hasta la Vista.
meer info

De documentaire Verlies niet de moed van Hella de Jonge is geselecteerd voor het NYC Independent Film Festival. Het festival vindt plaats van 12 tot en met 18 oktober in New York.
meer info

Herman van Veen gaat zijn nieuwe schilderijen exposeren in de culturele buitenplaats Kranenburgh in Bergen. Het resultaat is vanaf 6 oktober te zien tijdens de Kunst10Daagse in Bergen. De tentoonstelling loopt tot en met 31 december.
2 sept 2015

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.