nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat verslaat Comedyweekend in Breda

Zaterdag en zondag vindt in het Chassé Theater in Breda het eerste Comedyweekend plaats. Een stoet cabaretiers en comedians spelen in het theater op ongewone plekken. Bijna overal, behalve op het podium. Zwartekat is er beide dagen bij en doet verslag. Dat is rechtstreeks te volgen op Twitter, maar ook hier op de site.

De line-up bestaat uit: Guido Weijers, Jan-Jaap van der Wal, Leon van der Zanden, Van der Laan en Woe, Peter Pannekoek, Pieter Derks, Roué Verveer, Pieter Jouke, Silvester Zwaneveld, Harry Glotzbach, Michael van Peel, Nabil Aoulad Ayad, Stefan Pop, Rizza Tisserand, Flunknarf, Janneke Jager, Kiki Schippers, Elke Vierveijzer, Victor Luis van Es, Thijs van de Meeberg, Tjeerd Gerritsen, Meisjes met gitaren en Roel C. Verburg.

Er zijn overigens nog enkele dagkaarten verkrijgbaar. Passe-partouts en overnachtingen zijn uitverkocht.
www.comedyweekend.nl

Categorie: Festivals | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.