www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Benefietavond voor Loket Leros

Zondag 11 oktober vindt er in De Kleine Komedie de benefietavond ‘LEROS ROEPT! Artiesten bijeen voor het vergeten eiland’ plaats. Met medewerking van Sanne Wallis de Vries, Brigitte Kaandorp, Henny Vrienten, Lebbis, Rob de Nijs, Jenny Arean, Henry van Loon en anderen. De opbrengst gaat naar de vluchtelingen op het Griekse eiland Leros.

Elke dag arriveren honderden vluchtelingen per boot op het kleine eiland Eros, niet ver van Turkije. Daar is echter geen professionele opvang aanwezig. De lokale bevolking probeert met een groep internationale vrijwilligers deze mensen zo goed mogelijk op te vangen. Eén van die vrijwilligers op Leros is Sity, de moeder van Sanne Wallis de Vries. Wallis de Vries richtte met haar broer Ruard en anderen Loket Leros. Van het opgehaalde geld worden de meest noodzakelijke dingen gekocht voor de vluchtelingen. Zoals aan schoenen, medicijnen, rugzakken en kleding.
www.loketleros.nl

Voor meer info en kaarten:
www.dekleinekomedie.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.