nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

International Comedy Festival Rotterdam: programma bekend

icfr-sideHet volledige programma van de tweede editie van het International Comedy Festival Rotterdam (ICFR) is bekend.

Op vrijdag 9 oktober en zaterdag 10 oktober kan je kijken naar: 2Limited (Alex Ploeg and Kasper van der Laan), Adam Fields, Alex Ploeg, Arie Koomen, Badaboom, Bas Birker, Berit & Tim (Berit Companjen en Tim Hartog), Berit Companjen, Bourgondische Belgen, Comedy & Guitars (Harry Glotzbach en Roel. C. Verburg), Daan van der Hoeven, Dorothee de Rooy, Dwayne Perkins (USA), Emiel van der Logt, Esther van der Voort, Felicity Ward (AUS), George Egg (UK), Graham Clark (CAN), Harry Glotzbach, Howard Komproe, Howard Komproe en gasten: Padoem Patsss, Jamali Maddix (UK), James Veitch (UK), Jeffrey Spalburg, Kasper van der Laan, Mark Waumans, Martijn Oosterhuis, Murth Mossel, Nabil, Nick Doody (UK), Onno Lolkema, Oscar Arnold, Paul London, Pieter Jouke, Rayen Panday, René van Meurs, Sean McLoughin (UK), Stefan Pop, Tim Hartog, Tom Montfrooy, Wilko Terwijn en Wouter Monden.

Rondom de locatie van het comedy festival bieden lokale ondernemers food, drinks en muziek. Beide avonden is er een afterparty (ook wel bekend als de laughterparty).
www.icfr.eu

Het festival – dat wordt georganiseerd door de makers van programma’s als ‘Raymann is Laat’, ‘The Comedy Factory’ en ‘The Stand-up Club’ – werkt samen met Theater Walhalla, Hotel New York, Fenix Food Factory, Belvedere, Kopi Soesoe en Café de Ouwehoer.

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.