nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Jim Jefferies naar Heineken Music Hall

De Australische stand-up comedian Jim Jefferies staat op 14 januari 2016 met ‘The Freedumb Tour’ in de Heineken Music Hall. Jefferies staat bekend om zijn verhalende manier van humor waarin zwarte humor een belangrijke rol speelt en hij controversiĆ«le onderwerpen als alcoholisme, drugsgebruik, religie en seksualiteit niet schuwt.
www.ticketmaster.nl

In 2009 verhuisde Jefferies naar Amerika waar hij tourde met Denis Leary. Al snel volgde de doorbraak met zijn eerste comedyspecial bij HBO. Twee seizoen lang had hij zijn eigen comedyserie ‘Legit’ en in december 2014 kreeg hij enthousiaste reacties op zijn Netflix comedyspecial ‘Bare’.

Bekijk hier het ge-wel-di-ge stuk over wapens in Amerika uit ‘Bare’.

Kijk ‘Bare’ op Netflix:
Jim Jefferies: Bare

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.