www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: André Manuel, Circus Treurdier, Nigel Williams

Andre Manuel neemt een nieuwe plaat op met Fratsen, daarna één met Roosbeef en dan gaat hij toeren door België. Dat zei hij afgelopen zaterdag in een interview met NRC Handelsblad.

NPO en VPRO hebben Circus Treurdier toestemming gegeven zes afleveringen van TreurTeeVee te maken voor NPO 3. Er is alleen nog discussie over het budget. Dat meldt de Volkskrant. Eind 2014 werden twee proefafleveringen van TreurTeeVee op de website van de VPRO geplaatst. Maar na de hoge waardering van één van deze afleveringen bij 3Lab raakte het project in een stroomversnelling.

Aanstaande vrijdag gaat de Brits-Vlaamse comedian Nigel Williams in première met zijn nieuwe programma, Accident de Parcours. Het wordt zijn laatste zaalshow, zegt hij tegen de Gazet van Antwerpen. “Ik blijf wel actief in comedy, maar keer terug naar de roots. De kleine cafés en de groezelige jeugdhuizen. (..) Ik tour nog twee jaar met Accident de Parcours en dan is het avondvullend werk afgelopen.”

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.