nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Voorrondes Comedymania

Samen met de voorrondes voor Limbomania en DJ Mania, de (Belgisch-)Limburgse wedstrijd voor respectievelijk beginnende (Limburgse) bands en DJ’s, zullen deze week ook de voorrondes voor Comedymania plaatsvinden.

Op 30 september vindt de eerste voorronde plaats in CC Palethe in Overpelt. De kandidaten zijn Dé van de sjenderrem, Fede, Casi, Kelly De Schrijver, Lieven Vossen, Tommy, Rik Bosmans, Filippo, Niels Jacobs en John Brown.

Op 1 oktober vindt de tweede voorronde plaats in De Velinx in Tongeren. De kandidaten hier zijn Koen Mekers, Kim Rigo, Frederick Petitjean, Bruno, Salah, Kris Mantels, Jens Brugmans, Mo, Bert Schrijvers en Boja B. comedienne.

De winnaars gaan door naar de finale, die op 5 december in de Muziekodroom in Hasselt plaatsvindt.
Comedymania

Categorie: Festivals | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon