nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Extra show Kevin Hart in Ziggo Dome

De Amerikaanse comedian Kevin Hart speelt op 16 januari een extra voorstelling van zijn show ‘What Now?’ in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het ging zo hard met de kaartverkoop voor de andere show op 30 januari dat besloten is om een extra datum toe te voegen.

Eerder werd hij in Antwerpen al verplaatst van de Lotto Arena naar het veel grotere Sportpaleis.

De kaartverkoop begint op 1 oktober om 10.00 uur.
meer info en kaarten Nederland


Drie jaar geleden stond hij time twee keer in een uitverkochte Heineken Music Hall met zijn show ‘Let Me Explain’. Sindsdien speelde hij in films als ‘Grudge Match’ (met Robert DeNiro en Sylvester Stallone), ‘About Last Night’, ‘The Wedding Ringer’, ‘Ride Along’ (met Ice Cube) en ‘Get Hard’ (met Will Ferrell). En was hij host van de Justin Bieber Roast op Comedy Central.

“Ooit een schoenverkoper, nu dé rockster uit het comedycircuit. Hart is er helemaal klaar voor om zijn vaak persoonlijke en steeds hilarische on-point humor te showen in zijn nieuwste “What Now” tour.

+20 millioen volgers op Facebook, Instagram of Twitter. Comedian. Acteur. Producer. Host van o.a. Comedy Central’s Justin Bieber Roast en cameospecialist in menig hiphop videoclip.

Los van podium of set: Kevin Hart steelt altijd de show. In zijn vorige comedyshows zocht hij een antwoord op vragen over zijn hoogte (Grown Little Man), zijn kinderen, huwelijk en scheiding (Laugh at My Pain). He explained it all.

Nu blijft echter dé hamvraag nog over: “What Now?”. Volgens dit huidige comedy-icoon is het antwoord “To Be Continued”. Mis zijn doortocht in de Antwerpse Lotto Arena dan ook zeker niet!”

Categorie: Extra voorstelling, International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.