nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Guga Baùl, Jan De Smet, Lien van de Kelder, Pieter-Jan De Smet

Een overzicht van de premières deze week, met: Guga Baùl, Jan De Smet, Lien van de Kelder, Pieter-Jan De Smet.

Guga Baùl – Radio GUGA
Premiere: Cultuurcentrum Zwaneberg in Heist-op-den-Berg, 8 okt 2015

“Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische liveband trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.

Trouw aan zijn talent, kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept wat Radio Guga neerzet, houdt dan ook het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straf concert, maar uiteraard mét zangimitatie én de nodige humor.

Je hebt budget noch tijd noch teletijdmachine om concerttickets te kopen voor Ozark Henry, Gorki, Mumford & Sons, Novastar, Bart Peeters, Das Pop, Clouseau, Adamo, Bob Marley, The Beatles, Elvis Presley, Gerard Lenorman, Stromae, Editors, Herman Van Veen, Arno … ? Eén tip, Radio Guga tovert ze allemaal schijnbaar moeiteloos op je podium.

Na 2 twee fijne festivalzomers met o.a. concerten op de hoofdpodia van Marktrock Leuven, Genk on Stage, Gentse Feesten, Paulusfeesten, Rivierenhof … zoekt Radio Guga nu de intimiteit van de theaters op. Nieuwe imitaties, uitgeklede arrangementen, verrassende wendingen … Maak je klaar voor een topavondje Radio Guga INTEAM!

De hits én de maestro’s volgen elkaar in ijltempo op, allemaal live én samen op één podium. Radio Guga, Music Maestro, INTEAM!”

Nog te zien tot en met 6 februari 2016.
speellijst

Jan De Smet, Lien van de Kelder, Pieter-Jan De Smet – Gedeelde smart : levenslappen & smartliederen
Premiere: C.C. De Mol in Lier, 3 okt 2015

“Het begrip ‘smartlap’ zoals we het tot nu toe kennen, wordt sinds mensenheugenis geclaimd door Zangeressen Zonder Naam, André Hazessen en al die andere Johnny Hoezen van deze wereld of momenteel soms door hun iets minder getalenteerde volgelingen.

Gedeelde Smart wil bewijzen dat het genre veel breder gaat dan dat. Wist je dat Kees van Kooten & Wim De Bie, Guido Belcanto en Wim T. Schippers heerlijke levensliederen hebben geschreven? Ook Wannes Van de Velde, Jan De Wilde en zelfs Kamagurka – zelfverklaard smartlapliefhebber – beheersen het ‘lied des levens’ in hoge mate.

En, we beloven: er wachten nog andere fijne verrassingen! Geruggensteund door een schitterend trio muzikanten dat zelf al menig levenslied inspeelde én menige schlagerzanger mocht dienen, zullen Jan De Smet, Pieter-Jan De Smet (geen familie) en Lien Van de Kelder je laten proeven van wat er zich in de marge van het leven zoal afspeelt. Niet onbelangrijk: wij garanderen je een polonaiseloze avond!”

Nog te zien tot en met 10 juli 2016.
speellijst

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.