www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Benefiet: PePijn moet blijven

Ook dit jaar wordt de jaarlijkse benefiet voor Theater PePijn gespeeld in het Circustheater AFAS in Scheveningen. Om PePijn financieel gezond te houden, is er een benefiet nodig en deze wordt op 23 november onder het motto “PePijn moet blijven” georganiseerd door Stichting Theaters Diligentia & PePijn.

De cabaretiers, die al hebben toegezegd om aan deze benefiet mee te doen, zijn Paul van Vliet, Freek de Jonge, Veldhuis & Kemper, Sara Kroos en Mike Boddé.
Benefiet Theater PePijn

De opbrengst van deze benefietavond wordt gebruikt om Theater PePijn te laten zijn wat het altijd is geweest: een kweekvijver voor jong talent en een try-out podium voor de grote artiesten. Ook is het mogelijk om met de opbrengsten de nieuwe generatie cabaretiers een broedplaats te geven en verder een belangrijke rol voor het cabaret in het algemeen te blijven spelen.

Zowat alle cabaretiers en kleinkunstenaars hebben in het intieme PePijn gestaan en en het is ondertussen uitgegroeid tot het bekendste en meest bespeelde cabarettheater in Nederland. Daarom dragen veel cabaretiers PePijn een warm hart toe.

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...