nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Extra show Jim Jefferies in HMH

In verband met de grote vraag naar kaarten voor 14 januari staat de Australische stand-up comedian Jim Jefferies nu ook op 15 januari 2016 in de Heineken Music Hall met zijn show ‘The Freedumb Tour’. De kaartverkoop start vandaag om 16.00 uur.
www.ticketmaster.nl

Jefferies staat bekend om zijn verhalende manier van humor waarin zwarte humor een belangrijke rol speelt en hij controversiĆ«le onderwerpen als alcoholisme, drugsgebruik, religie en seksualiteit niet schuwt. In 2009 verhuisde hij naar Amerika om te touren met Denis Leary. Al snel volgde de doorbraak met zijn eerste comedyspecial bij HBO. Twee seizoen lang had hij zijn eigen comedyserie ‘Legit’ en in december 2014 kreeg hij enthousiaste reacties op zijn Netflix comedyspecial ‘Bare’.

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.