nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Frits Lambrechts terug in het theater

Frits Lambrechts is bijna 80 en zit ruim 50 jaar in het artiestenvak en viert dat met een terugblik. Met Lambrechts, theatermaker Elsbeth Vernout en videokunstenaar Martijn Grootendorst, die zijn testament opmaken. Te zien op 5, 17, 18 en 19 november in M-Lab in Amsterdam.
meer info en kaarten

‘Frits Lambrechts! – ‘Laten we lastig zijn’ is een multimediale muzikale voorstelling in twee delen. Voor de pauze componeren theatermaker Elsbeth Vernout en videokunstenaar Martijn Grootendorst een portret van deze acteur en zanger in beeld, geluid, stem en muziek.

Na de pauze betreedt Lambrechts zelf het podium voor een theaterconcert waarbij hij nog één keer achter de piano kruipt en zijn liederen ten gehore brengt samen met een ensemble van theaterstudenten van Theateropleiding Selma Susanna, bestaande uit Charles Halders, Vosmar Nicasie, Hélèn Franke, Jeninke de Jong. Ook zal hij speciaal voor de gelegenheid een aantal nieuwe nummers presenteren.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.