nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

John Cleese met onemanshow naar Vlaanderen

De Britse komiek John Cleese brengt zijn onemanshow ‘Last time to see me before I die’ op 27 en 28 april in Stadsschouwburg Antwerpen en 29 april in Bozar Brussel. Voor Nederland zijn (nog) geen data bekend.

Cleese is het meest bekend als lid van het befaamde in Monty Phyton’s Flying Circus en zijn rol als humeurige hoteleigenaar Basil Fawlty in Fawlty Towers. Voor de pauze vertelt hij over zijn leven en carriere, zoals hij dat eerder optekende in zijn memoire ‘So, Anyway’ uit 2014. Het tweede deel van de show bestaat uit een Q&A, waardoor toeschouwers hun vragen zelf kunnen stellen aan Cleese.

De kaartverkoop start zaterdag 17 oktober om 10:00 uur.
meer info en kaarten

Categorie: International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.