nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Halve finalisten Schager Cabaret Festival bekend

Op 3 en 10 oktober vonden de voorrondes plaats van het Schager Cabaret Festival. Na rijp beraad heeft de jury 7 halve finalisten bekend gemaakt. Dit zijn Andrea Noske, Barbara Breedijk, Chris Verlaan, Farbod, Frederique Arnold, Rima Kawuwung en Saskia Scherpenzeel. Zij zullen op 21 en 28 november strijden voor een plaatsje in de finale, die op 11 december wordt gehouden in KDanz in Schagen en die gepresenteerd zal worden door Jörgen Raymann.

De organisatie van dit festival biedt talent de mogelijkheid om de stap te maken naar het theater door hen zoveel mogelijk “vlieguren” te geven, nl. podiumervaring voor een live publiek. De kandidaten krijgen een coaching en de te winnen prijzen bestaan ook uit trainingsuren. De organisatie zorgt voor optredens en hen zo de nodige ervaring te geven.
Schager Cabaret Festival

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...