nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: Begijn le Bleu

Vandaag werd bekend gemaakt dat Begijn le Bleu een contract heeft getekend bij Tiemersma en Van Bokhorst Theaterproducties. Begijn le Bleu is ondertussen gestart met try-outs van zijn vijfde cabaretvoorstelling, “Met mij gaat alles goed”, waarmee hij in Vlaanderen en Nederland te zien zal zijn. Voorheen was hij voor Nederland verbonden aan het impresariaat PUUREE.

Begijn le Bleu zette pas op zijn dertigste zijn eerste stappen in de comedywereld. In 2005 gaf hij zijn baan op als leraar en ging aan de slag als professioneel cabaretier. Dat jaar won hij ook het cabaretfestival Cameretten met zijn voorstelling “De prins op het witte paard”.

Hij werd vooral bekend door zijn deelname aan So you think you can dance, waar hij op hilarische wijze auditie deed voor het dansprogramma. Deze auditie was in het kader van het tv-programma Foute Vrienden van de Vlaamse zender 2BE, waarbij hij gĂȘnante opdrachten van zijn vrienden moet uitvoeren.
Tiemersma en Van Bokhorst

Categorie: Transfernieuws | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...