www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Kim van Zeben, Mylou Frencken, Nathalie Baartman, Joost Prinsen, Max van den Burg

Kim van Zeben bij Ha! Die Yora. Vanaf november is Kim te zien in het nieuwe televisieprogramma ‘Alpacas’, een opvolger van het programma ‘De Lama’s’. ‘Alpacas’ is een hagelnieuwe improvisatieshow met aanstormende comedytalenten, gepresenteerd door Sophie Hilbrand.
25 okt 2015

Mylou Frencken (foto) bij Ha! Die Yora. Samen met Pieter Tiddens is zij momenteel te zien in de theaters met de voorstelling ‘RouwRevue’: een afwisseling van meezingers, tere liedjes, komieke sketches, stijldans en intieme verhalen van achterblijvers.
25 okt 2015

Nathalie Baartman in Het Woordenrijk bij Den Haag FM.
20 okt 2015 (vanaf 20:57)

Joost Prinsen in RKK Andersdenkenden. Prinsen staat met zijn programma Uurtje Literatuurtje over Nederlandse dichters op de planken van de Nederlandse schouwburgen. Hij vertelt aan interviewer Gerard Klaasen onder meer over zijn katholieke opvoeding, zijn bijzondere toneelloopbaan en zijn liefde voor po√ęzie.
19 okt 2015

Max van den Burg in het radioprogramma Powered by Angelique.
19 okt 2015

foto: Joke Schot

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.