nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Liederenavond Theo Nijland in De Kleine Komedie

Begin augustus scheurde de aorta van Theo Nijland. De vooruitzichten zijn inmiddels goed, maar het is nog niet bekend wanneer hij volledig hersteld zal zijn. Vóór het ongeval voltooide Nijland het songboek ‘Zoek het maar uit’, met de bladmuziek van achtendertig van zijn liedjes.

Op maandag 7 december vindt de presentatie van dit boek plaats in De Kleine Komedie in Amsterdam. Daarbij zal Nijlands werk voor de gelegenheid worden uitgevoerd door ondermeer Jan-Paul Buijs, Eva Crutzen, Marcel de Groot, Jelka van Houten, de Levende Jukebox, Paul de Munnik, Flip Noorman, Bart Rijnink, Peter van Rooijen, Daniël Samkalden, Martine Sandifort en Remko Vrijdag liederen uit Nijlands. Begeleid door Dionys Breukers, Jakob Klaasse en Wilko Sterke. Eva Bauknecht stelt met Nijland de avond samen.

Voor meer info en kaarten:
www.dekleinekomedie.nl

foto: Jaap Reedijk

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.