nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

10 jaar Tijl Beckand en Ruben van der Meer

Gisteren vierden Tijl Beckand en Ruben van der Meer dat ze samen tien jaar op het podium staan. Dat deden ze met twee voorstellingen van De Grote Improvisatieshow in Amphion in Doetinchem, samen met reguliere spelers Wilko Terwijn, Alex Ploeg en Rick Paul van Mulligen.

De eerste voorstelling was een benefietshow voor Stichting Imani, die zich inzet voor rechten van weeskinderen in Kenia. En tijdens de extra late night voorstelling waren oude bekenden uitgenodigd waarmee zij de afgelopen 10 seizoenen op de planken hebben gestaan. Dat resulteerde in een Lama re√ľnie, met Arie Koomen, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben Nicolai en Patrick Lodiers.
speellijst
stichtingimani.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.