www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

“Bevergem for life” ten voordele van Unicef

Van 18 t.e.m. 24 december organiseert de Vlaamse radiozender Studio Brussel (het Vlaams equivalent van 3FM) “Music For Life: De Warmste Week”, hun versie van Serious Request: in deze week worden er allerlei acties georganiseerd om geld in te zamelen voor verschillende geselecteerde goede doelen.

De CANVAS-reeks Bevergem, waarvan nu woensdag de laatste aflevering wordt uitgezonden, was erg populair en kon rekenen op goede kijk- en waarderingscijfers. Daarom werd besloten om “Bevergem for life” te organiseren: Freddy De Vadder en de Bevergemnaars brengen met een straffe gelegenheidsband live de soundtrack van de successerie voor het goede doel, nl. Unicef BelgiĆ«. Dit evenement vindt plaats op 16 december in de het Depot in Leuven.

Master of ceremony Freddy De Vadder presenteert een muzikale trip door de soundtrack van de successerie. Met beelden uit de reeks, een live band en de acteurs van Bevergem, waaronder Freddy De Vadder, Piet De Praitere, Wannes Cappelle, Gunter Lamoot en David Galle.
Bevergem for life

Bevergem zet zich nog in voor het goede doel: de kleine bestelwagen uit de reeks wordt via Ebay geveild en de opbrengst gaat naar de vzw Het Feestvarken, een organisatie die verjaardagspakketten voorziet voor kinderen uit armere gezinnen.
Ebay

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...