www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Aron Elstak, Jeroen Leenders, Han Solo

Een overzicht van de premières deze week, met: Aron Elstak, Jeroen Leenders, Han Solo.

Aron Elstak – Met de moed der wanhoop
Premiere: Theater Zuidplein in Rotterdam, 18 nov 2015

Aron is in de war. In de war door mensen die maar wat roepen. In zijn nieuwe voorstelling ‘Met de moed der wanhoop’ gaat hij op zoek naar zijn persoonlijke helden en trekt hij ten strijde tegen de schurken. Welke mensen laat je invloed hebben op je leven? Tegen wie kijk je op en op wie kijk je neer? Aron heeft helden nodig. Hij zoekt ze in het paradijs, in oorlog, in de waan van alledag, in zichzelf en in u. Onderweg passeert hij vele intieme liedjes, bizarre gedachtekronkels en over-the-top-typetjes. Zwetend, zwoegend en kwetsbaar op weg naar succes. Met de moed der wanhoop.

Nog te zien tot en met 21 mei 2016.
speellijst

Jeroen Leenders – Pagliacci
Premiere: Arenbergschouwburg in Antwerpen, 19 nov 2015

De Vlaming Jeroen Leenders is stand-up comedian. En stand-up comedy doet je nadenken over het leven, jouw leven. Gevaarlijk dus. Voor jou, maar ook voor Jeroen. Het enige dat hij kan doen is een hoofd vol denkbeelden en verhalen meebrengen. Maar het is het moment zélf dat beslist wat er verteld wordt en hoe. Zal dat elk optreden lukken? Wie weet, het is en blijft gevaarlijk. As such is life.

Nog te zien tot en met 28 mei 2016.
speellijst

Han Solo – Kloenke
Premiere: C.C. De Spil in Roeselare, 20 nov 2015

In zijn nieuwe show ‘Kloenke’ deelt Han solo stevige klappen uit, maar moet hij zelf ook slagen incasseren. Toch blijft Han solo terugvechten. Nu de Islamitische Staat, de Kuringse Kleurenwies Kameraden en andere radicale hobbyclubjes de wereld bedreigen, is Han solo actueler dan ooit. En noodzakelijk!

Nog te zien tot en met 14 mei 2016.
speellijst

foto: Tom Bertels

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.