www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Laatste kaarten voor Benefiet PePijn

Aanstaande maandag 23 november vindt in het AFAS Circustheater in Scheveningen de jaarlijkse benefietvoorstelling voor het Haagse Theater PePijn plaats. Met medewerking van Sara Kroos, Veldhuis & Kemper, Mike Boddé en Freek de Jonge. En natuurlijk met Paul van Vliet. Alles wordt aan elkaar gepraat door Yora Rienstra.

Om PePijn financieel gezond te houden, is er een benefiet nodig en deze wordt op 23 november onder het motto “PePijn moet blijven” georganiseerd door Stichting Theaters Diligentia & PePijn. De opbrengst van de Benefietavond wordt gebruikt om Theater PePijn te laten zijn wat het is: een kweekvijver voor jong talent en een try-out podium voor de grote artiesten.
www.diligentia-pepijn.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.