www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy benefiet voor voor Villa Vrede

Op woensdag 16 december wordt er in TivoliVredenburg in Utrecht een benefietshow georganiseerd voor Villa Vrede in Utrecht. De opbrengst gaat naar Villa Vrede. Dit is een ontmoetingscentrum voor uitgeprocedeerde asielzoekers, die hier taallessen kunnen volgen.

Deze benefietshow wordt georganiseerd door het Comedyhuis en zij nodigen verschillende comedians uit: Marlon Kicken is geboren op Curaçao, maar groeide op in Brabant. Hij won in 2009 de Culture Comedy Award. Farbod Frappant stond in 2011 in de finale voor de Culture Comedy Award en haalde ook de halve finale van Camaretten in 2012. Soula Notos is van Grieks-Nederlandse afkomst en weet hoe het is om met verschillende culturen om te gaan, net zoals Hank, lid van het Comedyhuis, wiens ouders afkomstig zijn uit Indonesië. De muzikale noot van deze avond komt van Mondo Leone en de avond wordt aan elkaar gepraat door Jeroen Pater.

Dit is het zesde jaar op rij dat het Utrechtse Comedyhuis zich inzet voor het goede doel. In het verleden werd geld ingezameld voor KNGF Geleidehonden (2010), Fonds Gehandicaptensport (2011), Diny’s Diner (2012, de Voorleesexpress (2013) en Stichting Laat Ze Maar Lachen (2015).
Comedy benefiet van het Comedyhuis
Villa Vrede

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...