www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Philippe Geubels in nieuwe Crimi Clowns film

De opnames voor Uitschot, de nieuwe film van Crimi Clowns, zijn inmiddels begonnen. Deze film is gebaseerd op de tv-serie Crimi Clowns, die op de Vlaamse zender 2BE en het Nederlandse Veronica liep, en geschreven werd door Luk Wyns. Er bestaat al een film van deze serie, maar die was eigenlijk een compilatie van de eerste twee reeksen van de tv-serie. De nieuwe film en het derde seizoen (van de tv-reeks), dat in 2016 wordt opgenomen, zijn op zichzelf staande producties.

Crimi Clowns gaat over de Tersago’s: zij zijn een onconventioneel familiebedrijf – overdag clowns, ’s nachts criminelen. De hoofdcast bestaat uit o.a. Luk Wyns, Manou Kersting en Johnny de Mol. De tv-serie werd in 2013 ook genominieerd voor Beste Europese en Beste Internationale comedy op het Internationaal Televisiefestival in Monte Carlo.

In de nieuwe film Uitschot zal Philippe Geubels een gastrol spelen. De film komt in maart 2016 in de bioscoop.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...