nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Zwartekat.nl, Arbi el Ayachi, Paul Groot, Beatrice van der Poel

Cameretten-deelnemer Maarten Willemse en Richard van Zwartekat.nl waren vandaag te gast bij Radio Rijnmond in het programma Rijnmond Nu. Om te praten over 50 jaar Cameretten en cabaret in het algemeen.
25 nov 2015

Woensdagavond stond comedian Arbi el Ayachi (moslim ook nog, zal je net zien) in de halve finale van Cameretten. Maandag was hij te gast in de Engelstalige podcast van comedian Tom Rhodes. El Ayachi is Vlaams-Marokkaans en – zal je net zien – moslim. Een gesprek dat ondermeer over de aanslagen in Parijs gaat en optreden tijdens terrorismedreiging. Kortom, lachen geblazen.
23 nov 2015

Paul Groot bij Ha! Die Yora. Hij speelt de rol van Robert Long in een nieuwe biografische muziekvoorstelling over het leven van de tekstschrijver en zanger.
22 nov 2015

Beatrice van der Poel bij Ha! Die Yora. Met de voorstelling ‘Electric Lady’ brengt zij een ode aan gitaarheld Jimi Hendrix. Met backstage story’s, de smeuïge feiten en fabels geschreven door Thomas Verbogt.
22 nov 2015

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.