nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Wouter Deprez roept op tot allereerste thuisbetoging uit de wereldgeschiedenis

Wouter Deprez blijft zich inzetten voor het milieu. Eerst moest minister Schauvliege er aan geloven omdat ze bos wilde laten kappen, nu zet hij zich in voor het klimaat.

Oorspronkelijk zou er op 29 november, tijdens de internationale klimaattop in Parijs, een klimaatbetoging in Parijs plaatsvinden, maar deze mocht niet doorgaan i.v.m. de terreurdreiging. Ook in Belgiƫ zou er op die dag een klimaatbetoging zijn en deze zou doorgaan in Oostende, maar omwille van veiligheidsredenen wordt deze uitgesteld tot 6 december.

Ondertussen roept Wouter Deprez iedereen toch op om een klimaatbetoging te houden, maar dan virtueel en op een veilige locatie: je woonkamer, je bad of je dak. Maak hier een foto van en deel het resultaat via #wearemarching.
www.climate-express.be
Item VRT-journaal 29 november 2015

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...