www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaretbenefiet voor Serious Request 2015


Op 13 december wordt er in het DeLaMar Theater in Amsterdam een cabaret benefietavond georganiseerd ten voordele van Serious Request 2015. Studentendesk Rode Kruis Amsterdam heeft vier cabaretiers uitgenodigd om deze avond voor het goede doel te spelen: Javier Guzman, Leon van der Zanden, Pepijn Schoneveld en René van Meurs zullen ieder een stuk van hun eigen show spelen.

Met deze avond hoopt het Rode Kruis zoveel mogelijk geld op te halen voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het DeLaMar Theater.
Cabaret benefietavond voor Serious Request

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...