nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Marc-Marie Huijbregts en Lenette van Dongen over gevaarlijke wegen

Marc-Marie Huijbregts is samen met Isa Hoes te zien in het nieuwe BNN-programma ‘De gevaarlijkste wegen van de wereld’. Huijbregts en Hoes gaan naar GeorgiĆ«. In een andere uitzending gaan Arjan Ederveen en Lenette van Dongen samen op pad in Bolivia.

Andere deelnemers aan het programma zijn Victoria Koblenko en Josje Huisman, Bram Moszkowicz en Wibi Soerjadi, Kees Tol en Joris Linssen, Bridget Maasland en Rob Kamphues en De Jeugd van Tegenwoordig, Ruud de Wild en Sofie van den Enk.

Het programma is een bewerking van het BBC-programma Most Dangerous Roads. Uitzending vanaf 17 januari op NPO3, om 20.25 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.