Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaretfirma nog steeds op zoek naar Poelifinario

Afgelopen week baarde Cameretten-deelnemer Maarten Willemse opzien door in een ludieke bui de persoonlijkheidsprijs mee te nemen. Dit is een extra prijs die de jury dit jaar besloot om niet uit te reiken. De vorige keer dat dit gebeurde was in 2014, daarvoor 2010. De prijs is inmiddels geretourneerd aan de organisatie van Cameretten.

Dit is aanleiding voor de Cabaretfirma (voorheen Koningstheater) om aandacht te vragen voor de nog steeds vermiste Poelifinario die in 2009 uit het Koningstheater is ontvreemd. Deze spiegel – paars met in het glas de inscriptie ‘Theo Maassen Poelifario 2006’ – is namelijk nog altijd zoek. Informatie wordt zeer op prijs gesteld: directie@cabaretfirma.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.