www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Utrecht International Comedy Festival 2016


Op 1 en 2 april 2016 organiseert het Comedyhuis de vierde editie van het Utrecht International Comedy Festival in TivoliVredenburg. Twee dagen lang vindt iedere comedy-liefhebber er op de bovenste verdieping van de concertzaal een selectie van stand-up comedy uit binnen- en buitenland terug.
Utrecht International Comedy Festival

Naast het festival is er de Comedyhuis Comedy Competitie: een wedstrijd waarbij de twee grappigste stand-up comedians van deze wedstrijd een plekje op het Utrecht International Comedy Festival 2016 kunnen winnen. Op 9, 16 en 23 januari 2016 zijn er de eerste drie audities in De Kargadoor in Utrecht. Op 6 en 13 februari volgen de halve finales en op zaterdag 12 maart vindt de finale plaats. Wil je een avond bijwonen, kan je reserveren via info@comedyhuis.nl. De twee winnaars mogen, zoals gezegd, spelen op het UICF 2016.

Categorie: Festivals | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...