www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Fatu XL met Jandino Asporaat, Jörgen Raymann, Najib Amhali en Roué Verveer

Comedyshow FATU bestaat tien jaar en dat wordt op zondagmiddag 28 februari 2016 groots gevierd in de Heineken Music Hall met de absolute top van het Nederlands cabaret: Jandino Asporaat, Jörgen Raymann, Najib Amhali en Roué Verveer. De presentatie van deze speciale FATU is in handen van MC Jeffrey Spalburg.

FATU is 10 jaar geleden kleinschalig begonnen in het oude Krater Theater in Amsterdam Zuidoost, maar heeft nu een vaste stek in het Bijlmer Parktheater. FATU is uitgegroeid tot een vast begrip in Zuidoost en ver daarbuiten en is uitgegroeid tot de langstlopende comedyshow van Nederland.

Dit vraagt om een feestje en de grootste namen van de afgelopen 10 jaar zullen meewerken aan FATU XL. Jandino, Raymann, Najib en Roué zullen voor het eerst samen in een show staan. FATU staat voor verbinding met een multicultureel publiek. Deze topcomedians zijn niet alleen bereid om samen het jubileum te vieren maar ze dragen ook bij aan talentontwikkeling in Zuidoost. De inkomsten van deze show zijn namelijk voor de talenten van Talent Lab (van Krater Art & Community) zodat zij weer een jaar lang lessen kunnen volgen in theater, dans, spoken word en natuurlijk ook comedy.
FATU XL

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...