nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaretbenefiet voor Serious Request bij Piet Hein Eek in Eindhoven

Op zaterdag 19 december is er een benefietavond in het theater Piet Hein Eek in Eindhoven. De opbrengst is voor Serious Request.

Op initiatef van cabaretier Thijs van de Meeberg Eek treden ondermeer cabaretiere Kiki Schippers (winnaar publieks- en persoonlijkheidsprijs op Cameretten 2014), kleinkunstzanger Merijn Krol (nu deelnemer aan het Amsterdams KleinKunst Festival) en Minou Bosua (van de Bloeiende Maagden) op. Bosua zal een try-out spelen van haar eerste soloprogramma. Thijs van de Meeberg presenteert de avond. In februari won hij zowel de jury- als publieksprijs op het Leids Cabaret Festival.

Kaarten zijn 5 euro.
bestel kaarten

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon