nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe namen Vlaams Live Comedy Festival

Eerder berichtten we hier al dat het Vlaamse Live Comedy Festival fors uit zou breiden met locaties in zowel Antwerpen als Brussel en met optredens van Bill Bailey en Jimmy Carr (zie bericht van 28 september).

Ondertussen werden er nieuwe namen bekend gemaakt voor dit festival: De Britse buikerspeler-comedian Nina Conti zal in Brussel en Antwerpen spelen. Ze won een British Comedy Award en veroverde Live at the Apollo. De Vlaamse comedians Jeroen Leenders, Kamal Kharmach en Lukas Lelie doen Antwerpen aan. Lee Nelson (typetje gespeeld door de Engelse comedian Simon Brodkin) speelt in Brussel. En er komt een tweede voorstelling van Bill Bailey in Antwerpen.

Meer namen worden later nog toegevoegd.
Live Comedy Festival

Categorie: Festivals, International | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon