www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekatdag line-up update: Eric van Sauers!

Op zondag 22 mei 2016 viert Zwartekat.nl het 20-jarig bestaan in Westlandtheater De Naald in Naaldwijk. Dat doen we met de vijfde Zwartekatdag, dé cabaret- en comedymarathon. In de aanloop daar naartoe maken we steeds meer spelers bekend. Vandaag: Eric van Sauers!

Vorig seizoen keerde hij na een pauze van vier jaar terug op het podium met de voorstelling ‘Ontroert’, met uitstekende recensies. ★★★★ zeiden Het Parool, de Volkskrant, de Telegraaf. We zijn enorm verheugd dat hij na de allereerste Zwartekatdag in 2003 weer meedoet met deze jubileumeditie!

Eerder maakten we al bekend dat Claudia de Breij, Berit Companjen, Roué Verveer, De Partizanen, Veldhuis en Kemper, Cindy Pieterse en Michael Van Peel aan de Zwartekatdag meewerken. Volgende week meer nieuws!

Kaarten zijn €28,50 en dat is inclusief buffet!
bestel kaarten

Categorie: Festivals | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.