www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD-releases: Herman Finkers en Lenette van Dongen

Op oudejaarsavond werd de oudejaarsconference van Herman Finkers live uitgezonden. Met ruim 3 miljoen kijkers was dit het bestbekeken programma op de avond. In een jaar van aanslagen probeert Finkers toch positief af te sluiten. Een oudejaarsconference, maar dan wel eentje met een typisch Finkers-sausje er over.

Roedel van Lenette van Dongen is een hilarisch verslag over het pad naar leiderschap in bange dagen. Want is is veel hilarischer om te kijken naar iemand die struikt dan naar een winnaar die glansrijk over de streep loopt. Lenette van Dongen koopt de complete DVD-box van dogwhisperer Cesar Milan alsook alle Martin Gaus boeken en zo begint ze aan de opvoeding van een jonge pup. Maar zodra de pup blaft, zal Lenette blij opspringen en doen wat haar roedelleider zegt. Hoe probeer je leiding te geven aan de lastigste persoon in de wereld, namelijk jezelf? En hoe ga je om met verlangens, gevoelens, eenzaamheid, dromen en jaloezie? Lenette van Dongen zoekt het uit in Roedel.

Categorie: CD, DVD | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...