www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Bevergem op het filmfestival van Rotterdam

vadder-bevergem

De succesvolle CANVAS-reeks Bevergem maakt binnenkort haar debuut in Nederland. Van 27 januari tot en met 7 februari vindt er in Rotterdam het Internationaal Filmfestival plaats. Het festival, dat focust op de overlap tussen film en televisie, toont naast films ook tv-reeksen met een grote cinematografische waarde.

Bevergem wordt getoond in de sectie Episodic/Epidemic, die verwijst naar de idee dat televisiereeksen uitgegroeid zijn tot culturele en economische fenomenen die zich verspreiden als ware virussen. Ze domineren niet enkel onze dagelijkse conversaties, maar hebben ook een impact op filmmakers die meer dan ooit de stap zetten van film naar televisie alsook op filmfestivals die steeds vaker reeksen programmeren (Toronto, Berlijn, Sundance).

Eerder was Bevergem al geselecteerd voor het professionele luik van Séries Mania, het toonaangevende televisiefestival in Parijs. En de laatste vier afleveringen werden vorig jaar in première voorgesteld op het Film Fest Gent.
Bevergem maakt debuut in Nederland

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...