nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers Griffioen Zuidplein Cabaret Festival bekend

De halve finalisten van het tiende Griffioen Zuidplein Cabaret Festival zijn bekend. Het zijn (van links naar rechts) Anne Nusselder, Andries Tunru, José Schuringa, Jules Keeris, Hassan El Rahaui, Jorn van Dam, Rosalie Wagenaar en Benjamin van der Velden.

Zij spelen op vrijdag 5 en zaterdag 6 februari in Theater Zuidplein in Rotterdam om een finaleplaats. De finale vindt plaats op 11 maart in de Griffioen in Amstelveen.

Het festival richt zich op het ontdekken van cabarettalent en wil hen een springplank bieden naar de grotere landelijke cabaretfestivals. Eerdere finalisten/winnaars waren o.a. Rene van Meurs (winnaar Cameretten 2012), Dara Faizi (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2010), Wouter Monden (winnaar Culture Comedy Award 2010), Felix Heezemans (winnaar Culture Comedy Award 2011) en Kirsten van Teijn (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2013).
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.