nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Marcel Haug programmeur muziek en comedy bij DeLaMar

Marcel Haug is door het DeLaMar Theater in Amsterdam aangesteld als programmeur muziek en comedy. Hij zal muziek- en comedyevenementen programmeren op de avonden dat er geen toneel en musical in het theater gepland is.

Haug is artistiek directeur van het International Comedy Festival Rotterdam (ICFR). Hij was jarenlang programmeur voor Oerol op Terschelling en programmeert onder andere voor Paaspop. Ook produceert hij comedyevents en -programma’s voor televisie.

Eerder werd Ruut Weissman aangewezen als artistiek leider over de nieuwe muziektheaterafdeling en Antoine Uitdehaag als artistiek leider van de toneeltak.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.