www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Eénmalig optreden van Acda en de Munnik op Vrienden van Amstel Live

In april vorig jaar stopten Acda & de Munnik als duo. Hun afscheidsoptreden was in Carré in Amsterdam. Acda publiceerde sindsdien een boek, Onderweg met roadie, en de Munnik werkt aan een solo-album dat in maart zal uitkomen.

Vandaag werd bekend gemaakt dat ze nog één keer samen zullen optreden: het duo zal tijdens de concertreeks van Vrienden van Amstel Live samen op het podium staan en enkele van hun hits zingen. Ze benadrukken dat de optredens op dit festival eenmalig zijn en niet het begin van een reünie. Beide heren vinden dat ze nog geen afscheid hadden genomen van het publiek van Vrienden van Amstel. In het verleden traden ze hier vijf keer op. Donderdag 28 januari om 20.30 zendt RTL4 het concert rechtstreeks uit!

De concertreeks van Vrienden van Amstel Live begint vanavond in Ahoy Rotterdam.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...